Handla säkert med KLARNA på elfcosmetics.se
Gratis frakt på beställningar över 349 SEK
Frakt från 60 SEK
Snabb leverans 2-5 veckodagar
0
0

Blogg

Så applicerar du en bronzer

Vem vill inte ha den där solkyssta, jag-kom-precis-tillbaka-från-semestern-lystern? Just därför ville vi ta reda på precis hur man applicerar en bronzer. Vi pratar dock inte om det vanliga sättet att bara slänga på sig lite bronzer. Nej, nu pratar vi om en proffsgodkänd rutin för hur man applicerar bronzer i flera steg för ett perfekt resultat varje gång. Den senaste tiden har den solbrända looken fått en del negativ publicitet, men det finns inget bättre än vackert solkysst hud. Den säkra typen så klart.

1. Definiera och skulptera dina ansiktsdrag med ett konturpuder, ett stift eller en kräm. Även om du har en benstruktur som Cate Blanchett måste du fortfarande definiera dina ansiktsdrag. Vi lägger Cream Countour Palette under kindbenen och vid hårfästet. (Följ kindbenen inifrån och ut, och dra sedan ut förbi tinningarna.)

Det ger huden värme och dimension”. Sen använder vi en Blending Sponge

2. Aldrig har frasen ”less is more” passat bättre! Applicera alltid bronzern sparsamt eftersom du kan bygga upp färgen gradvis om du vill ha en djupare färg. Bronzern ska appliceras efter basen och bara där solen vanligtvis skiner på ditt ansikte. En stor, fluffig borste med rundning är perfekt för att applicera bronzer i puderform. En borste som är för liten eller för hård gör att bronzern ser ojämn ut. Applicera genom att snurra borsten i bronzern och slå av överflödigt puder. Dra borsten med bronzer lätt över pannan, kinderna, näsan och hakan. Applicera bronzer under hakan för en så naturlig övergång som möjligt.

Har du lagt på för mycket? Du kan använda en stor, ren borste för att borsta bort överflödigt puder eller använda en bomullsrondell.

Lägg till lyster med några försiktiga, slutliga drag med en highlighter.
3. Tänk på highlightern som yin till solpudrets yang. Vi avslutar alltid med en gyllene highlighter på kindbenen och längs med näsryggen. Vi använder Baked Highlighter Moonlight Pearls och Illumination Palette. Illumination Palette har fyra olika pigment som alla kan blandas för att skapa en egen hudanpassad färg.

Och vips ser det ut som att du har tillbringat några veckor på en resort på Bora Bora i Indiska oceanen. Eller något liknande.
Känner du dig inspirerad av vårt inlägg och känner att du vet mer om vilken bronzer som passar dig bäst? Ta då en titt på vår fantastiska serie av solpuder, och tillbehör!

X
X

För vårt nyhetsbrev och bli den första till att höra om nya produkter och specialerbjudanden
+